رییس کمیته پژوهش و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عوامل متعددی در مهاجرت نخبگان تاثیرگذار است، گفت: سوال اینجاست که چقدر بدنه مدیریت کشور به استفاده از نخبگان و افراد تحصیل کرده خارج از کشور اعتقاد دارند؟ آیا مسئولان حاضرند از یک فرد نخبه استفاده کنند یا اینکه سراغ آشنایان و فامیل خود جهت انتصاب برای پست مدیریت می روند؟

اسفندیار اختیاری همچنین با تاکید بر اینکه باید به هر شیوه‌ای بخش دولتی را برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان ترغیب کرد، افزود: باید دستگاه‌های دولتی حتی در شرایط غیرتحریمی هم برای استفاده از اجناس و کالاهای تکنولوژی شرکت‌های دانش بنیان عادت کنند.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره شرایط آموزش در مدارس و دانشگاه‌ها بعد از گذر از دوران کرونا گفت: بچه‌های ما دو سال به دلیل کرونا مدرسه نرفتند، عادت کردند در خانه و حتی در حالت خوابیده درس بخوانند پس نباید فکر شود که شرایط همچون دو سال قبل است، باید اساتید و آموزگاران با مهر و محبت و نگاه ویژه‌ای در کلاس های درس حاضر شوند در غیر این صورت آنها از درس زده و فراری می‌شوند.

اختیاری عضو شورای راهبردی شرکت‌های دانش بنیان و نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگوی تفصیلی با خبرنگار دانشجویان ایران، به سوالات ایسنا پاسخ داد که در لینک زیر می توانید مشاهده کنید:

https://b2n.ir/b11393